Viinejä netistä!

Posted on 5 June, 2015 By

wine3Internet on viiniharrastajan uskomaton aarreaitta. Ei pelkästään sen takia että netistä voi ostaa melkein mitä viiniä tahansa, vaan myös sen takia, että netissä on paljon erilaisia blogeja ja sivustoja ihan vaan viinin ystäville. Itsekin olen innokas nettisivujen selaaja ja täytyy kyllä todeta että kyllä sieltä löytyy jos jonkinlaista tarinaa ja faktaa oikeastaan ihan mistä vaan. Ja totta kai viinistä, se on selvä.

Itse viinin ostaminen netistä on todella helppoa. Toki yleensä täytyy olla viinitietämystä ja hintatietämystä sen verran että tietää kannattaako ylipäänsä viinien ostaminen siihen hintaan ja mitä viineille tulee yhteishinnaksi kun päälle lasketaan postituskulut. Joskus tämä yhteissumma voi olla todella hämmentävän pieni verrattuna Suomen hintoihin.

Netissä riittää tarjontaa

Varsinkin Keski-Euroopassa näitä alkoholi- ja viinikauppoja on todella paljon ja valinnanvaraa riittää. Ja mikä parasta, näistä kaupoista saa sen mitä Alkosta ei saa ja jos saakin, sen saa netistä postikuluineen kotiovelle halvemmalla. Ja sitten vielä kysytään miksi ostetaan netistä? Sitähän voi jokainen sitten miettiä ihan itsekseen, miten tämä voi olla mahdollista.

Itse olen suosinut muutamaa pienempää kauppaa, joissa postikulut ovat olleet ihan kohtuulliset. Jopa niin kohtuulliset että 16 pullolle on Saksasta kertynyt postikuluja Suomeen vaivaiset 14 euroa! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä netin viinikauppoja, sieltä löytyy kaikkea aina valkoviineistä kuohuviineihin ja punaviineistä muihin tuotteisiin. On tuttuja suosikkeja ja sitten hieman tuntemattomia suosikkeja laidasta laitaan. Ja voit todellakin tulla yllätetyksi, sillä nämä tuotteet ovat todella edullisia.

Ja yleensä nämä tuotteet ovat todella hyvin paketoituja ja jokainen pullo joka on tähän saakka sieltä tullut, on todella hyvin säilynyt. Nämä tuotteet ovat kaikki varsin hyvin pakattu ja huolellisesti muutenkin toimitettu. Eihän siitä mitään tulisikaan jos nämä pullot tulisivat rikkinäisenä, äkkiä loppuisi sen kaupan tarina. Vahinkoja aina sattuu, mutta toistaiseksi sellainen ei ole itselleni kohdalle sattunut.

Blogi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *