Tervetuloa viininväriseen blogiini!

Posted on 22 May, 2015 By

wine4Olet erittäin tervetullut lukemaan blogiani ja kuten varmaan tiedät, viinin värejä on todella monia. Niin on värejä myös tässä blogissa, ja toivottavasti viihdyt tämän blogin ääressä nyt ja tulevaisuudessa. En osaa yhtään sanoa millä aikataululla blogitekstejä julkaisen, mutta päätin jo ennen kuin blogin pistin pystyyn, että julkaisen silloin kuin minulla on jotain julkaistavaa ja väkisin en tee mitään.

Viini on siis ollut minulle tärkeä jo useamman vuoden ajan, mutta toki viinin kanssa menisi enemmänkin aikaa. Viini on tällä hetkellä mukava harrastus ja haluan käyttää harrastuksen parissa mahdollisimman paljon aikaa. Kaikki aika ei tosiaan mene pelkkään lipittämiseen, vaan teen erilaista taustatyötä ja surffailen netissä hakemassa erilaisia inspiraatioita ja mielikuvia eri jutuista, tietyllä lailla viiniin liittyen.

Pieni viinikokoelma

Itselläni, tai oikeastaan mieheni kanssa meillä on n. 250 viinipullon kokoelma, mutta ei meillä oikeastaan mitään arvoviinejä ole säilytyksessä. Oikeastaan olemme tässä vaiheessa löytäneet kivoja viinejä missä on kiva etiketti ja sitten siellä on myös hyväksi havaittuja viinejä joita voimme tarjota tai nauttia sitten tietyissä tilanteissa. Löytyy punaviinejä ja valkoviinejä, rose-viinejä, kuohuviinejä ja tietenkin shampanjaa, josta olemme nyt viime aikoina innostuneet oikein toden teolla.

Ne ovat hieman kalliimpia kuin muut viinit, mutta ihan syystä. Tosin jotkut shampanjat häviävät edullisemmalle kuohuviinille mennen tullen, mutta tietty makuasioita nämäkin ovat. Joidenkin shampanjoiden kohdalla on pitänyt laittaa muistiinpanoihin että ei tätä enää uudelleen, kerta riitti vallan mainiosti. Toisten kohdalla on sitten pitänyt tehdä niin, että on pitänyt laittaa nimi oikein ylös että jos tätä jostain löytyy niin otetaan sitten lisää.

Toivottavasti tästä viiniblogista on sinulle jotain hyötyä, kerromme joitain vinkkejä viinin ostoon ja maisteluun, ihan vaan omaksi iloksi ja teidän lukijoiden hyödyksi. Maistelemisiin!

Blogi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *